fotobaixa

Hola!

 

El meu nom és Jordi Farrés i sóc fotògraf. M’ interessa més la vida que la fotografia, la càmera al final només és una eina que cadascú utilitza segons la seva mirada. M’ interessa saber qui sou, quan més sàpiga de vosaltres millor seran les fotos, documentar la vostra vida és un privilegi i una gran responsabilitat. M’ apassiona explicar històries amb la meva càmera i que les imatges tinguin l’ olor, el significat i el sentiment del moment en que va ser fetes.

No sé com etiquetar el meu estil, l’ única cosa que us puc dir és que en les meves fotos intento deixar-hi una mica de mi , així és com m’ agrada que sigui el meu treball, és d’ aquesta manera com gaudeixo de la meva feina. Alhora de treballar deixo que les coses flueixin de manera natural sense presses, sense estres , sense intervenir, perquè les persones es mostrin tal com son sense posats ni actituds artificials.

M´esforço cada any en millorar i en oferir a les parelles la millor versió de la meva manera de fer fotografia de bodes. Si el que heu vist pel meu blog us agrada no dubteu en posar-vos en contacte amb mi, el meu estudi esta ubicat a Vic però faig bodes per tot el territori. Una abraçada parella!

Sóc un dels fotògrafs seleccionats pel prestigiós directori de fotògrafs de bodes UNIONWEP

SELECCIONADO UNIONWEP NEGRO(1)